Een fantastische manier om Cuba te verkennen is op een individuele rondreis met chauffeur. Onze chauffeurs zijn Cubaans en spreken de Engelse en uiteraard de Spaanse taal. Zelfs in een enkel geval Nederlands. Wij stellen in overleg met jou een mooi reisprogramma samen. Wil je leuke activiteiten ondernemen of de mooiste plekjes bezoeken, onze chauffeur staat tot je beschikking om jouw individuele reis naar Cuba een onvergetelijke belevenis te maken. Kennismaken met onze chauffeurs? Klik hier.

 

Individuele Reis Cuba voor senioren

 
 

Individuele reis cubaCuba combinatie inclusief fietsgids en chauffeur

Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen over Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes in dit prachtige land te ervaren.
 
 
 

individuele reis cuba seniorenCuba totaal met privé chauffeur 

Op deze rondreis bezoek je alle hoogtepunten van dit bijzondere land. Na de prachtige hoofstad, bezoek je de bergachtige landschappen van Topes Collantes en Sierra Maestra. Geniet van de mooie watervallen, mooie strandjes en plekjes die getuigen van een roerige geschiedenis en de Spaanse koloniale tijd. Overnachtingen doe je bij de Cubanen thuis in de zogenaamde casas particulares. Onze casas zijn met zorg en persoonlijke aandacht geselecteerd.
 
 

havana2Cuba compleet met privé chauffeur

Een complete rondreis door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarbij je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan waarna je door reist naar de Sierra Maestra waar Fidel Castro destijds de revolutie voorbereidde. Uiteindelijk kom je op deze reis in de 2e hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba. Je krijgt tijdens deze reis een volledige indruk van alle mooie plekjes die dit land te bieden heeft.
 
maria la gorda1

Cuba cultuur, natuur en strand met privé chauffeur

Deze prachtige rondreis brengt je naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het meest westelijke duik- en snorkelparadijs Maria la Gorda, het mooie natuurgebied Las Terrazas, de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend geniet je nog even van de parelwitte stranden van Varadero.
 
 
 
 

CubaCuba proeverij met privé chauffeur

Deze superleuke reis brengt je naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van die prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Tot slot kun je nog lekker nagenieten op het strand van het mooie authentieke Las Brujas. Kennismaken met onze chauffeurs: klik hier
 
 

KLM

 
 


 
 
 
Reiservaringen
 
 
 
Cuba op het tweede gezicht
boek2kopie
 
 
 
Bestellen
 
 
 
 

 

 

KLM