Je reist met een echte oldtimer maar dan voorzien van de hedendaagse gemakken zoals airconditioning. Een van de belangrijkste redenen waarom deze service zo gemakkelijk is, is dat je gewoon heerlijk kunt genieten van een Cubaanse mojito of een verfrissend biertje zonder onnodige verspilling van tijd om te zoeken naar adressen of plaatsen.  De chauffeurs van deze oldtimers zijn de beste gidsen en weten feilloos de weg. Klik hier om de foto's van onze oldtimers te bekijken
 
Cuba oldtimerCuba proeverij met oldtimer 
Deze superleuke reis brengt je naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van die prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Tot slot kun je nog lekker nagenieten op het strand van het mooie authentieke Las Brujas.
 
 
 

oldtimer Cuba

 

 

Cuba totaal met oldtimer 
Op deze rondreis over Cuba met een oldtimer en chauffeur bezoek je het altijd mooie Cuba. Na de prachtige hoofdstad Havana, bezoek je het bergachtige landschap van de Topes Collantes. Geniet van de mooie watervallen, prachtige strandjes en unieke plekjes die getuigen van een roerige geschiedenis en de Spaanse koloniale tijd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Reiservaringen
 
 
 
Cuba op het tweede gezicht
boek2kopie
 
 
 
Bestellen
 
 
 
 

 

 

KLM