Een fantastische manier om Cuba te verkennen is op een individuele rondreis die je helemaal zelf samenstelt. Uiteraard zijn onze medewerkers er om je te adviseren en te helpen tot een mooi reisprogramma te komen.
 
trinidad1
Cuba met de bus, 15 dagen
Cuba kent een goed openbaar vervoer netwerk voor toeristen. Er zijn speciale lijndienstbussen die je op een comfortabele manier van stad naar stad brengen. Tijdens deze reis bezoek je alle highlights van Cuba met lijndienstvervoer. Van Havana naar Cienfuegos, het UNESCO stadje Trinidad en de levendige provincie stad Santa Clara. Via Las terrazas en het prachtige plaatsje Viñales met de tabaksplantages, weer terug naar Havana.
 
 
 
 
 
playa larga1b8 daagse rondreis met de bus
vanaf prijs p.p. € 649

Deze reis is puur genieten van de heerlijke hoofdstad van dit prachtige land. Logeren in een heus maffia hotel midden in het centrum van de oude stad. Tijdens een tour met een oldtimer cabriolet de stad bekijken om daarna de stad te verlaten voor de het platteland van West Cuba, de tabaksplantages. Aan de authentieke strandjes van Cayo Jutias heerlijk relaxen en genieten van zon, strand en water. Tot slot nog ziplinen in het natuurgebied wat ook wel de Regenboog van Cuba wordt genoemd. Deze reis is uitermate geschikt om samen, als ouder en kind, wat quality time door te brengen.

 
 
 
 
 

KLM

KLM
 
 

Contactformulier     Welke vakantie past bij mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Reiservaringen
 
 
 
Cuba op het tweede gezicht
boek2kopie
 
 
 
Bestellen
 
 
 
 

 

 

KLM