Een fantastische manier om Cuba te verkennen is op een individuele rondreis die je helemaal zelf samenstelt. Uiteraard zijn onze medewerkers er om je te adviseren en te helpen tot een mooi reisprogramma te komen.
 
remedios2
15 daagse rondreis proeverij
Vanaf prijs p.p. € 1095,--
Deze superleuke reis brengt je naar de meest bezienswaardige plekjes op Cuba en geeft je een mooie impressie van de natuur en cultuur van die prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Tot slot kun je nog lekker nagenieten op de parelwitte stranden van Varadero.
 
 
 
havana4
16 daagse Cuba rondreis 
Vanaf prijs p.p. € 1195,--
Deze reis is een prachtige mix van cultuur, natuur en strand en daarnaast de mogelijkheid om lekker actief te genieten van dit fantastische land. De geschiedenis in Santa Clara die vertelt over de revolutie en de overwinning of het mooie Unesco stadje Trinidad en natuurlijk de prachtige hoofdstad welke herinnert aan een roerige geschiedenis. Daarnaast lekker actief bezig zijn. Op deze route krijg je volop de gelegenheid om te fietsen, wandelen, paardrijden, zwemmen in de waterval, duiken/snorkelen of zelfs salsa dansen. 
 
  
Vinales317 daagse rondreis met privé chauffeur
Vanaf prijs p.p. € 1895,-
Een mooie rondreis met privé chauffeur door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarna je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je wandelt door de prachtige natuur in las Terrazas en doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan. Daarna reis je door naar het stadje Sancti Spiritus, om daarna naar Santa Clara te reizen, de stad die in alles Ché Guevara, ademt. Tijdens deze reis bezoek je alle highlights en krijg je een volledige indruk van dit prachtige land.
 
 
havana318 daagse familie rondreis door Cuba
Vanaf prijs p.p. € 1195,--
Speciaal voor gezinnen hebben wij een prachtige familiereis samengesteld. Een superleuke reis met mogelijkheid voor activiteiten als snorkelen, duiken, canopy, paardrijden, fietsen, wandelen bij de watervallen en veel meer. Op deze reis kom je op de mooiste plekjes waar het hele gezin gegarandeerd optimaal gaat genieten. Mooie strandjes onderweg, leuke stadjes en natuurgebieden; alles komt aan bod.
 
 
vinales
18 daagse rondreis Cuba totaal
Vanaf prijs p.p. € 1295,-- 
Op deze rondreis bezoek je alle hoogtepunten van dit bijzondere land. Na de prachtige hoofstad, bezoek je de bergachtige landschappen van Topes Collantes en Sierra Maestra. Geniet van de mooie watervallen, mooie strandjes en plekjes die getuigen van een roerige geschiedenis en de Spaanse koloniale tijd. Overnachtingen doe je bij de Cubanen thuis in de zogenaamde casas particulares. Onze casas zijn met zorg en persoonlijke aandacht geselecteerd. 
 
 
maria la gorda1
21 daagse rondreis Cuba cultuur, natuur en strand
Vanaf prijs per persoon   1695,--
Deze prachtige rondreis brengt jullie naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het meest westelijke duik- en snorkelparadijs Maria la Gorda, het mooie natuurgebied Las Terrazas, de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend genieten van het heerlijke eiland Cayo Las Brujas, om af te sluiten aan de parelwitte stranden van Varadero.
 
 
 
 
havana221 daagse rondreis Cuba compleet 
Vanaf prijs p.p. € 1595,--
Een complete rondreis door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarbij je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan waarna je door reist naar de Sierra Maestra waar Fidel Castro destijds de revolutie voorbereidde. Uiteindelijk kom je op deze reis in de 2e hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba. Je krijgt tijdens deze reis een volledige indruk van alle mooie plekjes die dit land te bieden heeft. 
 

 

KLM

 
 
 
 
 
 
 
 
Reiservaringen
 
 
 
Cuba op het tweede gezicht
boek2kopie
 
 
 
Bestellen
 
 
 
 

 

 

KLM